Evente

Konferenca për vazhdimin e aksionit për mbrojtjen e vlerave profesionale, etike dhe cilësisë sipas standardeve ligjore

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë në Konferencën e dytë të organizuar nga Shoqata SHPPAT për vazhdimin e aksionit për mbrojtjen e vlerave profesionale, etike dhe cilësisë sipas standardeve ligjore që zbatohen në profesionet e mirëqenies dhe artit trupor në vendet e Bashkimit Europian.
Eksperienca gjermane, italiane dhe situata ne Shqipëri.
Në këtë konferencë morën pjesë përfaqësues nga Dhoma e Zejeve Koblenz Gjermani Znj. Constanze Kuesel, specialiste bukurie Itali, përfaqësues të lartë të Bashkisë Tiranë.
Congratulations edhe Mjeshtrave - Ndihmësmjeshtrave që morën Titujt në këtë Konferencë.
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.