Evente

DITA 1 - SEMINAR "MARKETINGU NË ZEJTARI"

SEMINAR "MARKETINGU NË ZEJTARI"
29 - 30 Shtator 2022
Dita 1
Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi seminarin mbi marketingun në zejtari, me lektore eksperten gjermane nga Dhoma e Zejeve Koblenz Znj. Brigitte Pappe. Në ditën e parë të këtij seminari, të gjithë zejtarët mësuan mbi procesin e menaxhimit, planifikimin dhe objektivat e marketingut në zejtari. 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.