Evente

Creative Craft Show

Dhoma Kombetare e Zejtarisë në kuadër të Komitetit te Gruas Sipërmarrëse Zejtare organizoi aktivitetin "Creative Craft Show" një mini panair ku zonja sipërmarrëse nga sektorë të ndryshëm të zejtarisë (Parukeria dhe estetika, Moda, Artizanati, Furrë buke dhe Pasticeri, Produkte BIO te reciklueshme) ekspozuan
produktet e tyre.
Gjatë aktivitetit u realizua një diskutim mbi rëndësinë e fuqizimit dhe zhvillimit të gruas sipërmarrëse zejtare përmes kualifikimit profesional.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.