Evente

Ceremonia e Titullit Mjeshtër dhe Ndihmësmjeshtër

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë së bashku me SDI (Social Development Investment) në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, organizuan Ceremoninë e Titullit Mjeshtër dhe Ndihmësmjeshtër për zejtarët që kanë qenë pjesë e projekteve të mbështetura nga Ambasada Gjermane në Shqipëri, GIZ në Shqipëri, programi ProSeed dhe programi për Zhvillim të Qëndrueshëm Rural. 

Për më tepër klikoni tek linku: https://www.youtube.com/watch?v=wPRbJuD3qto 

 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.