Dhoma Kombëtare e Zejtarisë promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e zejtarëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit me Bashkimin e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit me Bashkimin e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë.

Disa nga pikat kryesore të memorandumit janë: Zhvillimi i mëtejshëm i tregtisë prodhimit dhe shërbimit në Republikën e Shqipërisë.
Organizimi i trajnimeve dhe pjesëmarrje në projekte të përbashkëta.
Promovimin e produkteve ''Made in Albania''

Çdo subjekt zejtar duhet të regjistrohet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë dhe përfiton...

Te rejat e fundit

GUIDA PER BIZNESIN COVID19

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.