Evente

Dita e dytë e Seminarit "Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare"

Dhoma Kombetare e Zejtarise se bashku me Dhomen e Zejeve Koblenz, Gjermani organizuan diten e dyte e Seminarit "Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare". Znj. Evelina Parvanova, drejtuese e projektit te grave Sipermarrese Zejtare te Ballkanit Perendimor dhe Ukraines pershendeti pjesemarresit, Znj. Evis Sinoimeri Kryetare e Gruas Sipermarrese Zejtare te Dhomes Kombetare te Zejtarise falenderoj Dhomen Zejtare te Koblenzit per mbeshtetjen e vazhdueshme ndaj Komitetet dhe keto aktivitete forcojne strukturat e komitetit. Z. Armida Alikaj ekperte dhe drejtuese e shoqates SDI theksoi per rendesine e Lidershipit ne Kompani.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.