Evente

Mjeshtër Pastiçier Z. Orald Spahija

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë udhëtoi drejt qytetit të Shkodrës për të Certifikuar me Titullin Mjeshtër Pastiçier Z. Orald Spahija.
Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Kryetari i Bashkisë Shkodër Z. Bardh Spahia, Presidenti I Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Luan Bregasi, Sekretar i Pergjithshem i Dhomes Z. Koli Sinjari, Kryetari i Shoqatës Bukes Pasticerise dhe Brumrave Z. Gëzim Peshkopia.
Urime Orald! Ju bashkove Mjeshtrave të vërtetë të Zejtarisë në vendin tonë.
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.