Dhoma Kombëtare e Zejtarisë promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e zejtarëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

‘’Angazhimi i përbashkët social i nivelit të lartë si çelësi për informimin dhe konsultimin dhe sfidat e tyre’’

Në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë u organizua nga Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë në bashkëpunim me BiznesAlbanian workshop me temë ‘’Angazhimi i përbashkët social i nivelit të lartë si çelësi për informimin dhe konsultimin dhe sfidat e tyre’’. Të pranishëm ishin përfaqësues nga Sindikata e Portugalisë znj. Ana Filipe dhe z. Alberto Simoes, gjithashtu Presidenti i BSPSH z. Gëzim Kalaja, drejtor i përgjithshëm i BiznesAlbanias dhe President i SAUATT z. Bilbil Kasmi. Në fund të workshopit z. Koli Sinjari realizoi një intervistë me ekspertë të BE-së nga Portugalia ku diskutuan për rolin e organizatave të punëdhënësve.

 

 

 

Çdo subjekt zejtar duhet të regjistrohet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë dhe përfiton...

Te rejat e fundit

Projekte

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.