Dhoma Kombëtare e Zejtarisë promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e zejtarëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

Ceremonia e shpërndarjes së titujve ''Mjeshtër''

Në këtë Konferencë u realizua ceremonia e shpërndarjes së certifikatave për titullin ‘’Mjeshtër’’. Mjeshtra nga sektorë të ndryshëm të profesioneve zejtare si ai i artizanatit, përpunimit të gurit, drurit, qeramikës, kuzhinës, në fushën e estetikës, parukerisë, të prodhimit të bukës etj kanë dëshmuar punën e tyre mbi 10-vjeçare në profesion për të cilin morën titullin “Mjeshtër”. Ky ritëm i dhënies së titujve nga Dhoma Kombëtare e Zejtarisë do të vijojë edhe në ditët në vazhdim duke u fokusuar edhe në sektorë të tjerë.

Çdo subjekt zejtar duhet të regjistrohet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë dhe përfiton...

Te rejat e fundit

GUIDA PER BIZNESIN COVID19

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.