Lajme

 

Luan Bregasi për Top Talk 
Paketa e dyte e zgjerimit eshte me plote dhe nuk ka vetem karakter social por dhe ekonomik, ajo ka reflektuar disa nga verejtjet qe beri Biznes Albania si zgjerimi i instrumentit te garancise pertej mbeshtetjes vetem per pagat e punonjesve, por dhe per kapital qarkullues per

Presidenti i BiznesAlbanias z. Luan Bregasi flet për News24 në lidhje me situatën ekonomike të krijuar si pasojë e covid-19. Ai shpreh se paketa ekonomike duhet të ishte mirëstudiuar, qeveria duhet të kryente një studim më të hollësishëm, nuk mund të ketë dallim biznesi i vogël apo i madh, norma

Mjeshtrat e Bukës dhe Pastiçerisë

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizon seminarin e dytë me temë ‘’Roli I Mjeshtrit në ndërmarrje’’. 
Eksperti gjerman nga Dhoma e Zejeve Koblenz z. Michael Muller foli rreth rolit të rëndësishëm të Mjeshtrit në ndërmarrje dhe sfidat e Mjeshtrit gjatë trajnimit të ndihmësave dhe ndihmësmjeshtrave.
Në seminar morrën pjeesë anëtarët e Shoqatës së

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.