Evente

Mjeshtrat e Bukës dhe Pastiçerisë

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizon seminarin e dytë me temë ‘’Roli I Mjeshtrit në ndërmarrje’’. 
Eksperti gjerman nga Dhoma e Zejeve Koblenz z. Michael Muller foli rreth rolit të rëndësishëm të Mjeshtrit në ndërmarrje dhe sfidat e Mjeshtrit gjatë trajnimit të ndihmësave dhe ndihmësmjeshtrave.
Në seminar morrën pjeesë anëtarët e Shoqatës së

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi seminarin me temë ''Roli i Mjeshtrit në Ndërmarrje''. Eksperti gjerman Michael Muller shprehu eksperiencën e tij duke theksuar pikat më kryesore që duhet të ketë parasysh një Mjeshtër gjatë trajnimit të ndihmësave të tilla si motivimi i ndihmësit gjatë trajnimit, përgatitja e fazave praktike në

Në këtë Konferencë u realizua ceremonia e shpërndarjes së certifikatave për titullin ‘’Mjeshtër’’. Mjeshtra nga sektorë të ndryshëm të profesioneve zejtare si ai i artizanatit, përpunimit të gurit, drurit, qeramikës, kuzhinës, në fushën e estetikës, parukerisë, të prodhimit të bukës etj kanë dëshmuar punën e tyre mbi 10-vjeçare në profesion

Në seancën e dytë të Konferencës z. Koli Sinjari Sekretar I Përgjithshëm i Dhomë Kombëtare të Zejtarisë përshëndeti të gjithë të ftuarit dhe mbajti fjalën e tij për realitetin në Shqipëri të arsimit dhe formimit profesioanal dhe mbështetjen që jep Dhoma për të gjithë zejtarët shqiptarë
Znj. Dajna Sorensen Zv. Ministre

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.