Lajme

 

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë së bashku me Agjensinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive në prezencë të Ministres së Financave dhe Ekonomisë znj. Anila Denaj nënshkruan një marrëveshje kuadër ku do të realizohen aktivitete të përbashkëta. Të dy institucionet prezantuan programin e përbashkët për bashkëpunim. Ky bashkëpunim mes institucioneve do të

BiznesAlbani merr pjese ne takimin 3 palesh ne kuader te projektit ESAP II, projekt i organizuar me mbeshtetjen e ILO-s. Ne kete takim moren pjese perfaqesues te Ministrise se Financave dhe Ekonomise perfaqesues nga ILO dhe perfaqesues te Sindikatave te Punetoreve te Shqiperise.
Ne kete takim 3 palesh u diskutua

Presidenti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë nderoi me titullin Mjeshtër në fushën e Kulinarise dy master shefat e zonës së Shëngjinit zonjës Dilë Ujka dhe zotit Alfred Marku. Të dy personalitetet e fushës së kulinarisë dhe pronare të Restorant Detari dhe Rapsodia kanë një aktivitet shumë vjecar dhe janë krenaria

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.