Lajme

 

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë në takimin e rradhës së Grupit të Manaxhimit të Integruar të Politikave “Punësimi dhe Aftësimi” në ambientet e Ministrisë së Financës dhe Ekonomisë. Në këtë takim u prezantua Dokumenti Strategjik i Mbrojtjes Sociale 2019-2022, u diskutua mbi krijimin e Agjencisë Kombëtare për Punësim dhe

Në kuadër të diteve Europiane të Trashegimisë Kulturore Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë në aktivitetin e organizuar nga Ministria e Kulturës. Artizanë nga zona të ndryshme të Shqiperisë promovojnë zejtarinë dhe produktet zejtare.
29 shtatori është dita Europiane e Trashëgimisë Kulturore kur kujtojmë me respekt trashëgiminë kombëtare shqiptare, pjesë e

Më datë 20/09/2019 në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë u zhvillua mbledhja e Asamblesë në të cilën ishin të pranishëm Presidenti I Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z. Luan Bregasi, Sekretari I Përgjithshëm I Dhomës z. Koli Sinjari, Kryetarja e Asamblesë znj. Tereza Gega dhe anëtarët e Asamblesë. Në këtë mbledhje u

Vizitë në Qendrën e Formimit Profesional Koblenz Gjermani

Delegacioni i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë i kryesuar nga Ministrja e Financave dhe Ekonomisë znj. Anila Denaj sot zhvilluan një vizitë në disa qendra të zhvillimit profesional Koblenz Gjermani. Ata u shoqëruan nga drejtuesit e Dhomës së Zejtarisë Koblenz. Ministrja theksoi faktin se, qeveria shqiptare është e angazhuar për zhvillimin

 Marrëveshje  Bashkëpunimi me Dhomën e Zejtarisë Koblenz Gjermani

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë znj. Anila Denaj zhvilloi një takim zyrtar në Dhomën eZejtarisë Koblenz Gjermani. Sot delegacioni shqiptar zhvilloi takim me drejtorin e përgjithshëm të Dhomës së Zejtarisë Koblenz për bashkëpunim midis Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Shqipëri dhe Dhomës së Zejtarisë Koblenz. Gjatë këtij takimi pala gjermane prezantoi

Sekretari i Pergjithshem i Dhomes Kombetare te Zejtarise Z. Koli Sinjari priti ne takim përfaqësues te Qendres te Informimit Gjerman per Migracionin, Traijnimet dhe Karrieren DIMAK , Z. Bruno Wlhelm, Z. Soren U. Herbst, Znj. Larissa Zwingel. Në këtë takim u diskutua për problemet qëperballen  emigratët shqiptare që janë kthyer në Shqipëri dhe si mund të integrohen

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.