Evente

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë nis dhënien e titullit “Mjeshtër”. Aplikantët për titull u vlerësuan për profesionalizmin, punët inovative dhe kontributin e dhënë në trasmetimin e dijeve tek profesionistët e rinj. Profesionistët zejtarë dëshmuan punën e tyre mbi 10-vjecare në profesionin për të cilin morën titullin “Mjeshtër”. Prezantuan para komisionit punimet

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë nis dhënien e titullit “Mjeshtër”. Aplikantët për titull u vlerësuan për profesionalizmin, punët inovative dhe kontributin e dhënë në trasmetimin e dijeve tek profesionistët e rinj. Profesionistët zejtarë dëshmuan punën e tyre mbi 10-vjecare në profesionin për të cilin morën titullin “Mjeshtër”. Prezantuan para komisionit punimet

 

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë do të organizojë më datë 16 tetor 2019 Workshop-in “Zhvillimi i shërbimeve të reja për kompanitë” në orën 08:30 pranë ambjenteve të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë. Në këtë workshop lektori nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Gjermani do të japin informacionin e nevojshëm për konceptimin e

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë në takimin e rradhës së Grupit të Manaxhimit të Integruar të Politikave “Punësimi dhe Aftësimi” në ambientet e Ministrisë së Financës dhe Ekonomisë. Në këtë takim u prezantua Dokumenti Strategjik i Mbrojtjes Sociale 2019-2022, u diskutua mbi krijimin e Agjencisë Kombëtare për Punësim dhe

Në kuadër të diteve Europiane të Trashegimisë Kulturore Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë në aktivitetin e organizuar nga Ministria e Kulturës. Artizanë nga zona të ndryshme të Shqiperisë promovojnë zejtarinë dhe produktet zejtare.
29 shtatori është dita Europiane e Trashëgimisë Kulturore kur kujtojmë me respekt trashëgiminë kombëtare shqiptare, pjesë e

Më datë 20/09/2019 në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë u zhvillua mbledhja e Asamblesë në të cilën ishin të pranishëm Presidenti I Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z. Luan Bregasi, Sekretari I Përgjithshëm I Dhomës z. Koli Sinjari, Kryetarja e Asamblesë znj. Tereza Gega dhe anëtarët e Asamblesë. Në këtë mbledhje u

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.