Evente

Vizitë në Qendrën e Formimit Profesional Koblenz Gjermani

Delegacioni i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë i kryesuar nga Ministrja e Financave dhe Ekonomisë znj. Anila Denaj sot zhvilluan një vizitë në disa qendra të zhvillimit profesional Koblenz Gjermani. Ata u shoqëruan nga drejtuesit e Dhomës së Zejtarisë Koblenz. Ministrja theksoi faktin se, qeveria shqiptare është e angazhuar për zhvillimin

 Marrëveshje  Bashkëpunimi me Dhomën e Zejtarisë Koblenz Gjermani

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë znj. Anila Denaj zhvilloi një takim zyrtar në Dhomën eZejtarisë Koblenz Gjermani. Sot delegacioni shqiptar zhvilloi takim me drejtorin e përgjithshëm të Dhomës së Zejtarisë Koblenz për bashkëpunim midis Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Shqipëri dhe Dhomës së Zejtarisë Koblenz. Gjatë këtij takimi pala gjermane prezantoi

Sekretari i Pergjithshem i Dhomes Kombetare te Zejtarise Z. Koli Sinjari priti ne takim përfaqësues te Qendres te Informimit Gjerman per Migracionin, Traijnimet dhe Karrieren DIMAK , Z. Bruno Wlhelm, Z. Soren U. Herbst, Znj. Larissa Zwingel. Në këtë takim u diskutua për problemet qëperballen  emigratët shqiptare që janë kthyer në Shqipëri dhe si mund të integrohen

Dhoma Kombetare e Zejtarise me date 18 korrik organizoi Workshopin "Menaxhimi i Biznesit te vogel" prane ambjenteve te Dhomes me lektor Z. Rolf Weidmann nga Dhoma e zejeve Koblenz, Gjermani. Gjate ketij workshopi u trajtuan temat: Plani i biznesit, Financimi dhe opsionet e financimit, Themelimi i Kompanise, Pozicioni ne treg

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë më datë 17 korrik 2019 organizoi workshop “Identiteti i Kompanive” dhe “Menaxhimi i Biznesit të Vogël” Në këtë workshop eksperti nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Gjermani z. Florian Wagner do të përcjellë informacionin e nevojshëm për Identitetin, Komunikimin dhe Dizajnimin e bizneseve si dhe krijimin e

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.