Evente

Dhoma Kombetare e Zejtarise mori pjese ne takim online te organizuar nga European Training Foundation (ETF) dhe Michelangelo Faundation, mbi gjetjet dhe hulumtimet per "Craftsmanship and skills for the future". Duke patur parasysh zhvillimin e teknologjise ne sektorin e zejtarise duhen marre parasysh dhe trajnimet dhe kualifikimet e reja per

- Nê mikpritjen e Shoqatës Tirana, Salla e madhe e Pallatit tè Kongreseve, e mbushur plot e perplot, me njè super atmosferë, priti publikun artdashès Tironas, nè njè
event ku u nderthur spektakli artistik me vlerèsimet e personaliteteve Tironas si Dr. Zyhdi Eshja, Dr. Ilir Alimehmeti, Z. Naim Hasa dhe sportisti rekordmeni Z Bujar Bodinaku

~ DITA 1 ~
Seminar "Start-Up"
Pranë Dhomës Kombëtare të Zejtarisë u zhvillua trajnimi tre-ditor mbi Start Up-s më 10,11,12 Maj 2022. Në ditën e parë të trajnimit u krye prezantimi i krijimit të Start-Up me shembuj konkret për trajnerët e pranishëm në fusha të ndryshme biznesi nga Eksperte e

~ DITA 2 ~
Seminar "Start-Up"
Pranë Dhomës Kombëtare të Zejtarisë u zhvillua trajnimi tre-ditor mbi Start Up-s më 10,11,12 Maj 2022. Në ditën e dytë të trajnimit u bë prezantimi teorik mbi krijimin e Start Up - it, rëndësinë e aftësive menaxheriale drejtuese-komunikuese, analizën e tregut, strategjitë e marketingut, rentabilitetit

~ DITA 3 ~
Seminar "Start-Up"
Pranë Dhomës Kombëtare të Zejtarisë u zhvillua trajnimi tre-ditor mbi Start Up-s më 10,11,12 Maj 2022. Në ditën e tretë të trajnimit u zhvillua shembulli praktik i planit të biznesit ( Bussiness Model Canvas ) në drejtimin e Ekspertes Gjermane Znj. Brigitte Pappe.
 

BiznesAlbania dhe Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë në aktivitetin e organizuar nga International Labour Organization në kuadër të projektit ESAP 2: 
"Platforma e Punësimit dhe Çështjeve Sociale 2” & "Promovimi i marrëveshjeve kolektive në Ballkanin Perëndimor".
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.