Lajme

 

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë do të realizoje një studim lidhur me digjitalizimin në biznese zejtare në Shqipëri i cili do të shërbejë për rritjen e shërbimeve të Dhomës për anëtarët e saj në përdorimin e teknologjisë së re në bizneset zejtare.

Digjitalizimi i punës ka krijuar shumë profesione të reja

SHITJE ONLINE

Ndërtimi i një biznesi zejtar në internet është një qëllim për shumë artistë zejtar. Nuk është edhe aq e vështirë të krijosh një faqe interneti ose dyqan të bukur, por truku i vërtetë është të dish se si ta promovosh atë faqe për të tërhequr klientët e interesuar

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me New Generation dhe Shoqatën SHPPAT organizuan trajnimin kualifikues me ekspertin gjerman nga Dhoma E Zejeve Koblenz  Z. Ralf Lutje  mbi temën “Pedagogjia në vendin e punës”. Në këtë trajnim, profesionistë nga fusha e parukerisë dhe estetikës u trajnuan për praktikat inovative të trajnimeve

• Daniela Kapo certifikohet si Mjeshtër me përvojë në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë.
• E njohur si parukierja e vipave Danila ka ndarë eksperiencën e saj shumë vjecare si parukiere përballë komisionit dhe profesionistëve të përbërë nga z. Koli Sinjari Sekretar i Përgjithshëm i Dhomes Kombetare te Zejtarise, z. Ilir Tafaj

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me SHPPAT (Shoqata e Profesionistëve të Përkujdesjes të Artit Trupor) organizuan Workshopin me temë "Qasja e titujve Ndihmësmjeshtër dhe Mjeshtër në fushën e Parukerisë, Estetikës dhe Artit Trupor me standardet Gjermane". Ky event u zhvillua më datë 30 Shtator në ambjentet e Dhomës Kombetare të

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.