Lajme

 

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Shoqatën e Bukës, Pastiçerisë dhe Brumërave organizuan eventin "Buka në traditën e popullit tonë" më datë 1 Tetor 2021 në ambjentet e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë. Eventi u hap nga presidenti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Luan Bregasi. I ftuar në këtë

Në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë u organizua takimi e parë me Gratë Sipërmarrëse Zejtare dhe përfaqësues nga Dhoma e Zejeve Koblenz në kuadër te një projekti rajonal për Forcimin dhe Fuqizimin e rolit të grave zejtare në secilin vend dhe në nivel rajonal.

 

 

Filluan  regjistrimet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë për Trajnimet për Kualifikimin Profesional Saldator.

Laborator modern me kushte bashkëkohore

Trajnimi ofrohet nga Mjeshtrat me të mirë në fushën Saldimit

Trajnim dhe mbikqyrje nga ekspertët Gjerman

Qëllimi i këtij kualifikimi profesional është të kualifikoj të rinj fillestar dhe të rikualifikojë profesionistët aktual

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.