Evente

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me SHPPAT (Shoqata e Profesionistëve të Përkujdesjes të Artit Trupor) organizuan Workshopin me temë "Qasja e titujve Ndihmësmjeshtër dhe Mjeshtër në fushën e Parukerisë, Estetikës dhe Artit Trupor me standardet Gjermane". Ky event u zhvillua më datë 30 Shtator në ambjentet e Dhomës Kombetare të

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Shoqatën e Bukës, Pastiçerisë dhe Brumërave organizuan eventin "Buka në traditën e popullit tonë" më datë 1 Tetor 2021 në ambjentet e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë. Eventi u hap nga presidenti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Luan Bregasi. I ftuar në këtë

Në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë u organizua takimi e parë me Gratë Sipërmarrëse Zejtare dhe përfaqësues nga Dhoma e Zejeve Koblenz në kuadër te një projekti rajonal për Forcimin dhe Fuqizimin e rolit të grave zejtare në secilin vend dhe në nivel rajonal.

 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.