Lajme

 

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi më datë 31 Mars 2021 nje takim online me perfaqësues nga Dhomën e Zejeve Koblenz Gjermani dhe perfaqësues nga Oda e Ndërmarrësve Zejtar të Prizrenit për mundësi bashkëpunimi të metejshëm midis palëve, si dhe gatishmërinë për krijimin e një Dhome analoge zejtare në Kosovë. Palët

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë zhvilloi sot më datë 21 Janar 2021 mbledhjen e Asamblesë dhe Kryesisë Online në platformën Zoom.
Gjatë kësaj mbledhje President i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z. Luan Bregasi prezantoi aktivitetet që ka zhvilluar Dhoma Kombëtare e Zejtarisë gjatë vitit 2020. Sekretari i Përgjithshëm z. Koli Sinjari

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.