Evente

Tetë zejtarë beratas i shtohen librit të artë të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, Bregasi: Synimi ynë është që kjo traditë të trashëgohet ndër breza.

Librit të artë të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, i shtohen edhe 8 zejtarë nga qyteti i Beratit, të cilët janë nderuar me titullin “Mjeshtër”.

Për kreun

Ceremonia e shpërndarjes së titujve Mjeshtër në sektorët e përpunimit të gurit, drurit dhe pastiçerisë në zonën e Beratit. Të pranishëm ne ceremoni ishin Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z. Blendi Klosi, Prefektja e Qarkut të Beratit znj. Valbona Zylyftari, Presidenti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z. Luan Bregasi, Sekretari

Dita Kombëtare e Vajtit të Ullirit Vlorë. Panair i organizuar nga shoqata Nucleus Albania.
Eventin e hapi znj. Valbona Paluka kryetare e shoqates Nucleus Albania duke iu uruar mirëseardhjen të ftuarve.
Sekretari i përgjithshëm i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z. Koli Sinjari mbajti fjalën e tij, prezantoi Dhomën Kombëtare të

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.