Evente

Në kuadër të muajit promovues së Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, stafi i Dhomës në Sarandë realizoi takim me zejtarët e qytetit të Sarandër. Ndër to u realizua vizitë  në dyqanin e Anthi Thanasit. Një artizane e cila punonte produkte artizanale të materialeve të ndryshme. E njohur në të gjithë qytetin

Në kuadër të muajit promovues së Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, stafi i Dhomës në Sarandë realizoi takim me zejtarët e qytetit të Sarandër. Ndër to u realizua vizitë  në atelienë e z. Fatmir Mustafës në qytetin e Sarandës. Fatmir Mustafa prezantoi punën e tij shumë vjecare si punues I drurit.

Në kuadër të muajit promovues së Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, stafi i Dhomës në Sarandë realizoi takim me zejtarët e qytetit të Sarandër. Ndër to u realizua vizitë  në atelienë e z. Ilirian Dalanaj në qytetin e Sarandës. Ilirian Dalanaj prezantoi punën e tij shumë vjecare si punues në gur

Në kuadër të muajit promovues së Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, stafi i Dhomës në Saransë realizoi takim me zejtarët e qytetit të Sarandë. Ndër to u realizuar takimi me piktoren Aida Cepani. Piktorja e cila realizon piktura në gur dhe në materiale të ndryshme duke piktururar me kujdes veshjet tradicionale

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi më datë 31 Mars 2021 nje takim online me perfaqësues nga Dhomën e Zejeve Koblenz Gjermani dhe perfaqësues nga Oda e Ndërmarrësve Zejtar të Prizrenit për mundësi bashkëpunimi të metejshëm midis palëve, si dhe gatishmërinë për krijimin e një Dhome analoge zejtare në Kosovë. Palët

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.