Evente

 

Më datë 12-13 Shkurt 2020 Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Dhomën e Zejeve Koblenz, Gjermani organizon  seminarin “Roli i Mjeshtrit në ndërmarrje”. Në përfundim të seminarit do të organizohet ceremonia e dhënies së titujve “Mjeshtër” për “Mjeshtrat“ për punimin e gurit në ndërtesat tradicionale, “Mjeshtrat“ për punimin e

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me Dhomën e Zejeve Koblenz do të organizoj më datë 20 Nëntor 2019 Konferecën “Formim profesional praktik dhe modern për të plotësuar nevojat e biznesit me fuqi punëtore të kualifikuar“. Të pranishëm do të jenë personalitete të larta nga politika Znj. Anila Denaj ministre

Faqja 1 di 2

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.