Dhoma Kombëtare e Zejtarisë promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e zejtarëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

 Të gjithë anëtarët e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë kanë mundësinë të paraqesin shërbimet dhe produktet e tyre në këtë platformë 

Çdo subjekt zejtar duhet të regjistrohet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë dhe përfiton...

TE REJAT E FUNDIT

Mbledhja e Asamblesë dhe Kryesisë

22 Janar 2021
Mbledhja e Asamblesë dhe Kryesisë

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë zhvilloi sot më datë 21 Janar 2021 mbledhjen e Asamblesë dhe Kryesisë Online në platformën Zoom. Gjatë kësaj mbledhje President i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z....

Nisma “Gjej një mjeshtër”, Denaj-zejtarëve: Aplikoni dhe përfitoni...

12 Nentor 2020

https://www.monitor.al/nisma-gjej-nje-mjeshter-denaj-zejtareve-aplikoni-dhe-perfitoni-nga-programet-e-nxitjes-se-punesimit/?fbclid=IwAR3wJipPs79p2d-S_o72Zj_c3lXMQ3SN9IG92_k-YnWGo_mkxjdW025m6r0

AKPA marrëveshje bashkëpunimi me Dhomën Kombëtare të Zejtarisë/...

12 Nentor 2020

http://www.panorama.com.al/akpa-marreveshje-bashkepunimi-me-dhomen-kombetare-te-zejtarise-ministrja-denaj-thirrje-zejtareve/?fbclid=IwAR2NXruWc0kddz9y6OOCHIu48Lwm0wagoQV7h8a4z0UIo_7fIrkTHP1vWIE

Profesioni zejtarëve, Denaj: Ta ruajmë, nxit ekonominë

12 Nentor 2020

https://shqiptarja.com/lajm/denaj-nisma-gjej-nje-mjeshter-ne-funksion-te-nxitjes-se-zejtarise?fbclid=IwAR0es64TrsSB2cQG52AdBum8LVO_ts7HLleQ01UNr5ziOPWD-YS00Rh5ahU

Bashkëpunimi me Agjensinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive

11 Nentor 2020
Bashkëpunimi me Agjensinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë së bashku me Agjensinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive në prezencë të Ministres së Financave dhe Ekonomisë znj. Anila Denaj nënshkruan një marrëveshje kuadër ku do...

ESAP II

27 Tetor 2020
ESAP II

BiznesAlbani merr pjese ne takimin 3 palesh ne kuader te projektit ESAP II, projekt i organizuar me mbeshtetjen e ILO-s. Ne kete takim moren pjese perfaqesues te Ministrise se Financave...

Guida per biznesin COVID19

“Shtyrja e kredive duhet për më shumë se...

20 Maj 2020
“Shtyrja e kredive duhet për më shumë se 1 vit”- Luan Bregasi: BSH të përgatisë një paketë për të ndihmuar ekonominë

http://www.panorama.com.al/shtyrja-e-kredive-duhet-per-me-shume-se-1-vit-luan-bregasi-bsh-te-pergatise-nje-pakete-per-te-ndihmuar-ekonomine/?fbclid=IwAR0uZfe_MzH__O1gaKGkU0jzbHcBNftzMbZ_Mj8TP_2X2DYEHzX2AOYrarg

“Paketa ekonomike s’është e studiuar”, Bregasi: Nuk janë...

20 Maj 2020
“Paketa ekonomike s’është e studiuar”, Bregasi: Nuk janë të qarta pasojat që do prodhojë COVID-19

https://www.youtube.com/watch?v=gJnxPaHbDnI&fbclid=IwAR1VT4WWhqCuIkK0EgPWgS9LpPVB7YvWnbwek847iSMxvoFWHMUqVLTgOdU&app=desktop

‘Biznes Albania’ thirrje qeverisë: Blerjet për nevoja të...

20 Maj 2020
‘Biznes Albania’ thirrje qeverisë: Blerjet për nevoja të popullatës, prodhime vendi

https://www.balkanweb.com/ekonomia-ne-momente-te-veshtira-biznes-albania-thirrja-qeverise-per-tenderat-popullata-te-konsumoje-produkte-shqiptare/?fbclid=IwAR3okVAve8qQ_ODE3hgqobOtnnUmB6KCshfvExO0NwCtxAtXvS7q3rfmhnY

Pro Business - Bizneset: Hapja graduale te shoqerohet...

20 Maj 2020
Pro Business - Bizneset: Hapja graduale te shoqerohet me financime!

https://www.youtube.com/watch?v=T7HYucy6fGI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3KepKfc6Je5p-vFoWs-Bal9ldaD_5282oBtYntxNumqgWZr-fcQAh7CeQ

Biznes Albania: Gjendja e biznesit shumë e vështirë....

20 Maj 2020
Biznes Albania: Gjendja e biznesit shumë e vështirë. Qeveria të rishikojë marrëveshjen me bankat, të mos hezitojnë të japin kredi për pagat!

https://www.balkanweb.com/biznes-albania-gjendja-e-biznesit-shume-e-veshtire-qeveria-te-rishikoje-marreveshjen-me-bankat-te-mos-hezitojne-te-japin-kredi-per-pagat/?fbclid=IwAR2ZY927ch8tZbwFfPAcAcku4khYCNrA-CRYMOfEwt3ukeeOzatpDfm1H3s

Biznes Albania studim mbi situaten e bizneseve @News24...

20 Maj 2020
Biznes Albania studim mbi situaten e bizneseve @News24 Albania

https://www.youtube.com/watch?v=I-t-kvn2u0k&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3cK5PcToMk4FB-kFOS2kCLq_QmD5lZ8jMuuO1Gg1MX0VfVcoL1k88pJI8

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.