Komiteti i Grave Sipërmarrëse

Dita 2 - Workshop "Menaxhimi Financiar"

Komiteti i Gruas Sipermarrese Zejtare i Dhomes Kombetare te Zejtarise zhvilloi diten e dyte te Workshopit "Menaxhimi Financiar" me pjesemarrjen e nderuar te Shoqatave te Ballkanit Perendimor dhe Ukraines.
 
Pjesemarresit prezantuan punimet e tyre dhe diskutuan mbi vecorite specifike te formulave dhe lidhjeve ne Excel. Ne pjesen e dyte, ekspertja nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Gjermani Znj. Andrea Reichmann kreu llogaritje te thjeshte te ardhurave me kordinim bazuar ne shembullin e nje skedari. Me pas u diskutua mbi likujditetin: nga plani deri tek kryerja.
 
Komiteti i Grave Sipermarrese Zejtare ne bashkepunim me keto Shoqata do vazhdoje bashkepunimin e ngushte per nje qendrueshmeri dhe vazhdimesi te tyre.
 
 
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.