Lajme

Croatian-Albanian Business Forum

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë në vizitën zyrtare të Ministrit të Financave zj. Anila Denaj në Kroaci dhe në misionin e biznesit që u organizua me pjesëmarrjen e 20 sipërmarrësve shqiptare dhe 40 kompani kroate. Gjatë vizitës u organizuan takime të ndryshme me dhomat dhe istitucionet homologe kroate.

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.