Lajme

Ceremonia e Çertifikimit të Ndihmësmjeshtrave në sektorin e Parukerisë dhe Estetikës

Ceremonia e Titujve Ndihmësmjeshtër dhe Mjeshtër në Sektorin e Estetikës dhe Parukerisë,
per te gjithe ata qe kaluan me sukses procesin e provimit teorik dhe praktik pranë Qendres Multifunksionale New Generation.
Gjatë kësaj ceremonie ishte e ftuar dhe Znj. Kostanze Kusel, Koblenz, Gjermani,
e cila foli për rëndësinë e Titullit Mjeshtër për nje karriere profesionale te suksesshme.

 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.