Lajme

Certifikatë Mirënjohje

Certifikatë Mirënjohje

Në ambjentet e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Znj. Frida Krifca Ministër i Shqipërisë për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural
ka vlërësuar me certifikata Mirënjohje gratë që punojnë pa ndalur në fushën e bujqësisë.
Me propozim të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, Mjeshtër Sabina Sina
është shembulli i një sipërmarrëse inovatore në sektorin e konservimit të frutave dhe zarzavateve,
e cila u shpreh se ky vlerësim ishte një motivim për të zhvilluar më tej biznesin e saj.

 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.