Lajme

Fuqizimi i sindikatave për përmirësimin e pagave dhe kushtet e punës në sektorët e tekstilit dhe të këpucëve në Shqipëri

                                                                                                                     

Seminar: Fuqizimi i sindikatave për përmirësimin e pagave dhe kushtet e punës në sektorët e tekstilit dhe të këpucëve në Shqipëri. Dhoma Kombëtare e Zejtarisë dhe BiznesAlbania marrin pjesë në seminar për të diskutuar rreth problematikave që ekzistojnë në sektorët e tekstilit, respektimi i kushteve të punës, përmirësimi i pagave, forcimi i shoqatave të punonjësve, sigurimi i fuqisë punëtore etj. 
Në referojnë Luc Triangle, Sekretar i Përgjithshëm, IndustriAll Europe.
Anne-Marie Mureau, Këshilltar i Lartë, IndustriAll Global Union.
Jyrki Raina, ekspert i jashtëm, IndustriAll Europe.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.