Lajme

Seminar “ Punime me metodat e reja dhe inovative me bizhu”

Seminar “ Punime me metodat e reja dhe inovative me bizhu”
5 -6 Dhjetor:
Komiteti i Grave Sipërmarrëse të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë së bashku me Dhomën e Zejeve Koblenz, Gjermani organizuan seminarin dy ditor me teme “Punime me metodat e reja dhe inovative me bizhuteri” në ambjentet e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë.
Në ditën e pare te seminarit ishte e ftuar eksperte Znj. Armida Alikaj, perfaqesuese e Social Development Investment ku mbajti nje Prezantim te punimeve dhe metodave vendase tradiocionale, dhe eksperte Znj. Jennifer Sauer, Dhoma e zejeve Koblenz, Gjermani ku beri nje Prezantim teorik per metodat e reja dhe inovative ne dizanjin e veshjeve me bizhu. E pranishme ne diten e pare ishte dhe Znj. Estela Vlashi, themeluese e La griffe Academy dhe Presidente e Fondacionit Mbrojmë Gruan. La Griffe Academy
Ne diten e dyte Znj. Jennifer Saur kreu pune praktike ku te gjithe pjesemarresit moren pjese dhe u informuan me metodat e reja per tekstilet me bizhuteri. Ne fund te dites se dyte te gjithe pjesemarresit u pajisen me certifikate pjesemarrje.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.