Lajme

Faza e Dytë e Konferencës së datës 20 Nëntor 2019

Në seancën e dytë të Konferencës z. Koli Sinjari Sekretar I Përgjithshëm i Dhomë Kombëtare të Zejtarisë përshëndeti të gjithë të ftuarit dhe mbajti fjalën e tij për realitetin në Shqipëri të arsimit dhe formimit profesioanal dhe mbështetjen që jep Dhoma për të gjithë zejtarët shqiptarë
Znj. Dajna Sorensen Zv. Ministre e Financave dhe Ekonomisë diskutoi rreth Strategjisë së Qeverisë Shqiptare për AFP Gjendjen dhe perspektivat.
Znj. Elira Demiraj Drejtoreshë e Përgjithshme e Agjensisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive diskutoi për Reformat dhe Sfidat e Agjensisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive.
Znj. Ejvis Gishti Drejtoresh e Përgjithshme e Agjensisë Kombëtare të Arsimit, Formimit profesional dhe Kualifikimeve diskutoi për zhvillimin e kornizës shqiptare të kualifikimeve.
Znj. Irina Kausch Menaxhere e programit Giz-ProSEED diskutoi për kontributin e programit ProSEED në zhvillimin e aftësive në Shqipëri.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.