Lajme

ENTERPRENEURIAL DISCOVERY PROCESS (EDP) I FUSHAVE PRIORITARE TË SMART SPECIALIZATION STRATEGY (S3)

TRYEZË E RRUMBULLAKËT
TEMA: ENTERPRENEURIAL DISCOVERY PROCESS (EDP) I FUSHAVE PRIORITARE TË SMART SPECIALIZATION STRATEGY (S3)

Fusha: Turizmi (Zhvillimi i tregut të Turizmit dhe Mikpritjes) *PARTNERITETI ME AKTORËT E “HELIKËS SË 4-FISHTË
(Qeverisja qendrore dhe vendore, Biznesi, Akademia, Shoqëria Civile) PËR HARTIMIN E STRATEGJISË KOMBËTARE S3.
S3 është një ndërthurje e politikave industriale, arsimore e kërkimore/shkencore, si dhe të inovacionit,
që synon të krijojë një rritje ekonomike duke përdorur avantazhet konkurruese të një vendi.
S3 ka për qëllim të adresojë sfidat kryesore socio-ekonomike shqiptare,
përmes një përputhshmërie më të mirë midis kapaciteteve për inovacion dhe kërkim shkencor dhe mundësive për zhvillim.

 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.