Lajme

Samit 2024 - Dhomat e Zejeve të Ballkanit Perëndimor

Dhoma Kombetare e Zejtarise se bashku me shoqaten SHPPAT moren pjese ne aktivitetin e organizuar nga Dhoma e Zejeve e Shkupit, Maqedonia e Veriut.
 
1. Ne samitin e Dhomave te Zejeve te Ballkanit Perendimor diten e pare u organizua panele me perfaqesues te Dhomave per perditesimin e problematikave dhe sugjerimet per permiresimin e rolit te Dhomave ne secilin vend. Sekretari i Pergjithshem i Dhomes Kombetare te Zejtarise Z. Koli Sinjari prezantoi aktivitetet e Dhomes, rendesine e kualifikimit ne Shqiperi, fuqizimin e grave ne sipermarrje, bashkepunimi me Dhomen e Zejeve Koblenz dhe projekte te tjera.
 
2. Ne diten e dyte te aktivitetit shoqata e SHPPAT dhe Qendra Multifunksionale New Generation prezantuan aftesite e tyre ne kete sektor me nje demonstrim ne parukeri dhe grim nga dy pedagoge te saj.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.