Lajme

Seminar “Njohja e kualifikimeve profesionale”

Dhoma Kombetare e Zejtarise organizoi sot Seminarin “Njohja e kualifikimeve profesionale” me expert nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Gjermani Z. Stefan Gustav.
 
Te pranishem ne kete aktivitet ishin ofruesit e sherbimeve dhe institucionet qe merren me kualifikim dhe formimin profesional te cilet kane interes per njohjen e kualifikimeve nderkombetare dhe standartet evropiane.
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.