Lajme

Seminar “Start-up, Modeli i biznesit dhe Inovacioni’’

Ky seminar u organizua nga Dhoma Kombetare e Zejtarise ne bashkepunim me Dhomen e Zejeve, Koblenz Gjermani dhe Shoqata e Profesionistëve të Përkujdesjes dhe Artit Trupor.
 
Ne pjesen e pare te seminarit Znj. Mimoza Mumajesi, Drejtore e Qendres Multifunksionale New Generation foli mbi SUZ- Start-up i pare ne Shqiperi ne fushen e estetikes, per arritjet dhe sfidat e ketij start upi.
Ne pjesen e dyte te seminarit Znj. Jetona Myteveli Ekspert biznesi foli mbi Inovacionin dhe kreu me te gjithe pjesemarresit nje Model Biznesi.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.