Lajme

Seminar "Administrimi i një Biznesi në Shqipëri: Procedurat Online"

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi Seminarin me temë "Administrimi i një Biznesi në Shqipëri: Procedurat Online" me Expert Finance! 
Patëm një pjesëmarrje fantastike nga studentë të Qendra Multifunksionale "New Generation"dhe La Griffe Academy që shumë shpejt do nisin biznesin e tyre, si dhe sipërmarrës të tjerë zejtarë anëtarë të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë.
Falënderime të veçanta për Expert Finance Znj. Helga Zogolli për ndarjen e njohurive dhe strategjive të vlefshme për të thjeshtuar procedurat online për bizneset.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.