Lajme

Workshop “Identiteti i Kompanive” dhe “Menaxhimi i Biznesit të Vogël”

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë do të organizojë më datat 17-18 Korrik 2019 Workshop-in për “Identiteti i Kompanive” dhe “Menaxhimi i Biznesit të Vogël” në orën 09:00 pranë ambjenteve të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë. Në këtë workshop lektorët nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Gjermani do të japin informacionin e nevojshëm për Identitetin, Komunikimin dhe Dizajnimin e kompanive si dhe krijimin e një plani të mire biznesi, mënyrat e financimit, marketingun etj..

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.