Lajme

Mbledhje e Kryesisë së Dhomës Kombëtare të Zejtarisë

Më datë 14 Shkurt 2019 Kryesia e Dhomës zhvilloi mbledhjen e saj të parë. Mbledhja u zhvillua në ambjentetet e Dhomës Kombëtare të Zejtarisë.

Gjatë kësaj mbldhje u diskutua rreth cështjev të ndryshme për mbarëvajtjen dhe funksionimin e Dhomës.

Mbledhjen e hapi presidenti I Dhomës Z. Luan Bregasi.

Sekretari I Përgjithshëm Z. Koli Sinjari preantoi Planin Strategjik dhe Planin e Aktiviteteve të Dhomës.

Anëtarët e kryesisëdiskutuan rreth listës së profesioneve zejtare, kriteret për mjeshtrin e parë etj.

U miratuan disa nga cështjet kyce.

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.