Komiteti i Grave Sipërmarrëse

Organizimi dhe konsolidimi i Shoqatave te Grave Sipermarrese Zejtare te Ballkanit Perendimor dhe Ukraines. E ardhmja dhe forcimi i tyre

Dhoma Kombetare e Zejtarise dhe Komiteti i Grave Sipermarrese Zejtare moren pjese ne Konferencen Nderkombetare "Organizimi dhe konsolidimi i Shoqatave te Grave Sipermarrese Zejtare te Ballkanit Perendimor dhe Ukraines. E ardhmja dhe forcimi i tyre" ne Tivar, Mal i Zi.
 
Te pranishem ne kete aktivitet ishin perfaqesues nga delegacioni i Dhomes se Zejeve Koblenz, Dhomat dhe shoqatat e grave sipermarrese nga Ballkani Perendimor dhe Ukraina. Gjate kesaj konference pati diskutime ne panel mbi rolin, misionin dhe arritjet qe duan te kene dhomat, shoqatat dhe mundesine e bashkepunimit.
 
Gjate dites se dyte te kesaj konference pati diskutime per arsimin profesional ne secilin vend, per rolin qe kane dhomat dhe shoqatat ne kualifikimin profesional dhe sistemin dual.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.