Lajme

Tetë zejtarë beratas i shtohen librit të artë të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, Bregasi: Synimi ynë është që kjo traditë të trashëgohet ndër breza.

Librit të artë të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, i shtohen edhe 8 zejtarë nga qyteti i Beratit, të cilët janë nderuar me titullin “Mjeshtër”.

Për kreun

Ceremonia e shpërndarjes së titujve Mjeshtër në sektorët e përpunimit të gurit, drurit dhe pastiçerisë në zonën e Beratit. Të pranishëm ne ceremoni ishin Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z. Blendi Klosi, Prefektja e Qarkut të Beratit znj. Valbona Zylyftari, Presidenti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z. Luan Bregasi, Sekretari

Dita Kombëtare e Vajtit të Ullirit Vlorë. Panair i organizuar nga shoqata Nucleus Albania.
Eventin e hapi znj. Valbona Paluka kryetare e shoqates Nucleus Albania duke iu uruar mirëseardhjen të ftuarve.
Sekretari i përgjithshëm i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë z. Koli Sinjari mbajti fjalën e tij, prezantoi Dhomën Kombëtare të Zejtarisë

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë certifikoi 60 Ndihmësmjeshtrat e parë në sektorin e parukerisë dhe estetikës.

Për këtë Dhoma Kombëtare e Zejtarisë ka bashkëpunuar me Shoqatën e Përkujdesjes së Artit Trupor (SHPAT) dhe Qendrën Multifunksionale New Generation ku ndihmesat janë trajnuar nga ana teorike dhe praktike në bazë të kontratës së

Gati për tu bërë Ndihmësmjeshtër!
Përfaqësues nga Dhoma Kombëtare e Zejtarisë dhe përfaqësues nga Qendra Multifunksionale New Generation morrën pjesë gjatë zhvillimit të provimit për titullin Ndihmësmjeshtër të studentëve në sektorin e parukerisë dhe estetikës.
U zhvillua provimi teorik dhe praktik nën mbikqyrjen e Mjeshtrave.

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në kuadër të muajit promovues të zejtarisë realizoi disa takime me komunitetin e bizneseve zejtare në Sarandë. Në këto takime u prezantuan shërbimet që ofron Dhoma Kombëtare e Zejtarisë. Këto ditë u realizua ceremonia e titujve Mjeshtër për zejtarët e qytetit të Sarandës. Titujt Mjeshtër u

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.