Lajme

ProSEED Expo 24-25 nëntor 2021 organizuar nga ProSeed Albania | ? Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë si ofrues i shërbimeve mbështetëse në treg për bizneset e reja.
♻️? Në këtë aktivitet ishin pjesëmarrës disa nga anëtarët tanë për të promovuar produket e tyre.

 

 

Në këtë mbledhje morën pjesë të gjithë anëtaret e Komitetit dhe u prezantua i gjithë programi dhe aktivitetet

që do të realizohen gjatë gjithë vitit. U prezantua Statuti dhe Rregullorja.

Gjithashtu në ketë mbledhje morri pjesë dhe drejtoresha e projekteve nga Dhoma e Zejeve Koblenz Gjermani

znj.Evelina Parvanova e cila

 Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë në vizitën e realizuar nga Shefi i Bashkepunimit në Delegacionin e Bashkimit Evropian

Z. Hubert Perr në qëndrën e Artizanatit Vau Dejës me iniciatore Znj. Meliha Zyberi.

Gjatë kësaj vizite u realizua dhe ceremonia për titullin mjeshtër e Znj. Alma Hasani.

  

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë në Seminarin online Aleanca Evropiane për praktikat profesionale (EAfA),

webinar rajonal për vendet kandidate dhe vendet partnere të EAfA-së.

Z. Koli Sinjari prezantoi pikat kryesore dhe zhvillimet më të fundit mbi mësim dhe praktikat e bazuara në punë në Shqipëri.

SHITJE ONLINE

Ndërtimi i një biznesi zejtar në internet është një qëllim për shumë artistë zejtar.

Nuk është edhe aq e vështirë të krijosh një faqe interneti ose dyqan të bukur, por truku i vërtetë është të dish se si ta promovosh atë faqe për të tërhequr klientët e interesuar

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me New Generation

dhe Shoqatën SHPPAT organizuan trajnimin kualifikues me ekspertin gjerman nga Dhoma E Zejeve Koblenz  Z. Ralf Lutje 

mbi temën “Pedagogjia në vendin e punës”.

Në këtë trajnim, profesionistë nga fusha e parukerisë dhe estetikës u trajnuan për praktikat inovative të trajnimeve

• Daniela Kapo certifikohet si Mjeshtër me përvojë në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë.
• E njohur si parukierja e vipave Danila ka ndarë eksperiencën e saj shumë vjecare si parukiere përballë komisionit dhe profesionistëve të përbërë nga z. Koli Sinjari Sekretar i Përgjithshëm i Dhomes Kombetare te Zejtarise, z. Ilir Tafaj

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me SHPPAT (Shoqata e Profesionistëve të Përkujdesjes të Artit Trupor)

organizuan Workshopin me temë "Qasja e titujve Ndihmësmjeshtër dhe Mjeshtër në fushën e Parukerisë, Estetikës dhe Artit Trupor me standardet Gjermane". 

Ky event u zhvillua më datë 30 Shtator në ambjentet e Dhomës Kombetare

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.