Lajme

Në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë u organizua takimi e parë me Gratë Sipërmarrëse Zejtare dhe përfaqësues nga Dhoma e Zejeve Koblenz

në kuadër te një projekti rajonal për Forcimin dhe Fuqizimin e rolit të grave zejtare në secilin vend dhe në nivel rajonal.

 

 

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në shenjë solidariteti dhuron një donacion modest Dhomës së Zejeve Koblenz

me rastin e përmbytjeve shkatërruese që prekën pjesë të Qarkut të Koblenzit Gjermani.

MATH (Modern Albanian Tradition Hub)
Ceremonia e titullit Mjeshtër dhe Ndihmësmjeshtër në Kukës.
Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me GIZ dhe shoqatën SDI organizuan ceremoninë e titujve Mjeshtër dhe Ndihmësmjeshtër në sektorin e përpunimit të leshit në Kukës.
Titulli Mjeshtër u morr nga znj. Hate Ora gjithashtu u certifikuan

Më datë 05.07.2021 u zhvillua një takim online mes specialistëve Gjermanë të fushës së Saldimit dhe specialistëve të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë

me qëllim bashkëpunimin dhe ndërkombëtarizimin e Certifikimeve që jepen nga Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në fushën e Saldimit.

Ndër të tjera laboratori i saldimit u vlerësua sipas specialistëve

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.