Lajme

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë në eventin e organizuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

për promovimin e projektit IPARD II ‘’Thirrja e katërt e Programit IPARD 2, 

që mbështet masën 7 në sektorët e turizmit rural, punimet e artizanatit dhe industrinë e manifakturës’’.

Në këtë event mori

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi mbledhjen e Kryesisë dhe Asamblesë.
Në mbledhje u diskutua për aktivitetet që Dhoma ka zhvilluar gjatë vitit 2021 dhe axhenda e aktiviteteve të vitit 2022.
Presidenti i Dhomës propozoi listën e re të anëtarëve të Kryesisë dhe Asamblesë të cilët u votuan nga shumica e pjesëmarrësve.
Me shumicë

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.