Konsulencë Ekonomike

Konsulencë Ekonomike

Ne ju ofrojmë informacion dhe konsulencë:

 

  • Ndërtoni planin tuaj të biznesit
  • Keshilla Financiare
  • Informacion pë mundësitë që ofron tregu
  • Advokim për SME-të
  • Këshilla për menaxhimin dhe marketingun

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.