Evente

 

Trajnim i Stafit te Dhomës

Më datë 09 Dhjetor deri më datë 14 Dhjetor 2018 në bashkëpunim me dhomën e Zejeve Koblenz do të behet trajnimi i stafit të DHKZ. 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.