Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) e ka shpallur COVID-19 një pandemi, duke rritur shpërthimin përtej një emergjence globale shëndetësore.
Sipas OBSH-së vendi duhet të tregojë përgjegjësi, solidaritet dhe efikasitet në përballjen me këtë emergjencë, duke mbrojtur të gjithë qytetarët e tij të prekur, punëtorët dhe ndërmarrjet. Të gjitha përpjekjet duhet të

BiznesAlbania

 

Kriza e shkaktuara nga COVID-19 ka krijuar një dëm të konsiderueshëm ekonomik dhe po ndryshon mënyrën e funksionimit të bizneseve në Shqipëri.

 

Duke marrë parasysh rolin e rëndësishëm që bizneset luajnë në krijimin e vendeve të punës, rritjen ekonomike, zhvillimin dhe prosperitetin, BiznesAlbania ka kryer një studim

 

http://www.financa.gov.al/ministria-e-financave-dhe-ekonomise-nxjerr-urdherin-per-percaktimin-e-procedures-per-perfitimin-e-pageses-se-papunesise-gjat%D1%91-periudh%D1%91s-s%D1%91-gjendjes-s%D1%91-fatkeq%D1%91sis%D1%91-natyro/?fbclid=IwAR2SJalcLtW43hZaD3tcR9rER8dWwmC2nj2lCbJMwywgYD8j8PuV9ufX2H0

Pyetësor për kompanitë Shqiptare

 BiznesAlbania në bashkëpunim me Dhomen Kombetare te Zejtarise  me mbështetjen teknike të Organizatës Ndërkombëtare të Punës (ILO) dhe në partneritet me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD), po kryen një studim mbi situatën e biznesit në Shqipëri dhe sfidat që ai po kalon  për shkak

Pyetësor për kompanitë Shqiptare

 BiznesAlbania në bashkëpunim me Dhomen Kombetare te Zejtarise  me mbështetjen teknike të Organizatës Ndërkombëtare të Punës (ILO) dhe në partneritet me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD), po kryen një studim mbi situatën e biznesit në Shqipëri dhe sfidat që ai po kalon  për shkak

Faqja 2 di 2

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.