56 Selvi në Parkun e Liqenit për familjet e 56 Mjekëve që humbën jetën në betejën kundër Covid-19

56 Selvi në Parkun e Liqenit për familjet e 56 Mjekëve që humbën jetën në betejën kundër Covid-19. 

Një oaz reflektimi, nën hijeshinë e 56 selvive në Parkun e Liqenit, për familjet e 56 mjekëve që humbën jetën në betejën kundër Covid-19

https://www.facebook.com/ErionVeliaj/videos/788590842031494  

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.