Lajme

Dhoma Kombetare e Zejtarise merr pjese ne aktivitetin e organizuar nga Ministria e Arsimit dhe e Sportit ne shkollen 9 - vjecare Gjergj Kastrioti ne Lezhe me moton “Zgjidh Zanatin”.
Ne takim foli Ministër e Arsimit dhe e Sportit Znj. Ogerta Manastirliu per politikat e qeverise per nxitjen e nxenesve per

TRYEZË E RRUMBULLAKËT
TEMA: ENTERPRENEURIAL DISCOVERY PROCESS (EDP) I FUSHAVE PRIORITARE TË SMART SPECIALIZATION STRATEGY (S3)

Fusha: Turizmi (Zhvillimi i tregut të Turizmit dhe Mikpritjes) *PARTNERITETI ME AKTORËT E “HELIKËS SË 4-FISHTË
(Qeverisja qendrore dhe vendore, Biznesi, Akademia, Shoqëria Civile) PËR HARTIMIN E STRATEGJISË KOMBËTARE S3.
S3 është një ndërthurje e politikave industriale,

Në këtë takim të rradhës për Komitetin e Grave Sipërmarrëse u diskutua mbi vazhdimësinë e projektit mbi gratë e suksesshme në zejtari.
U shkembyen ide, mendime dhe opinione mbi aktivitetet ne vazhdimesi.
#womenincrafts

 
 
 

Certifikatë Mirënjohje

Në ambjentet e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Znj. Frida Krifca Ministër i Shqipërisë për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural
ka vlërësuar me certifikata Mirënjohje gratë që punojnë pa ndalur në fushën e bujqësisë.
Me propozim të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, Mjeshtër Sabina Sina
është shembulli i një sipërmarrëse

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.