Lajme

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë zhvilloi ditën e sotme Mbledhjen e Asamblesë dhe Kryesisë për këtë vit.
Të pranishëm në këtë takim ishin Z. Luan Bregasi President DHKZ , Z.Koli Sinjari Sekretar i Përgjithshëm DHKZ,
Znj. Meliha Zyberaj Kryetare e Asamblesë DHKZ dhe Znj. Evis Sinojmeri Kryetare e Komitetit të Grave

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë udhëtoi drejt qytetit të Shkodrës për të Certifikuar me Titullin Mjeshtër Pastiçier Z. Orald Spahija.
Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Kryetari i Bashkisë Shkodër Z. Bardh Spahia,
Presidenti I Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Luan Bregasi, Sekretar i Pergjithshem i Dhomes Z. Koli Sinjari,
Kryetari i

Muaji i eksperiencës gjermane 
Momente gjatë konferencës me ekspertët e ftuar nga Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në Koblenz, Gjermani:
Z. Michael Müller, Ekspert në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë, Koblenz
Znj. Cinzia Saquella, Eksperte në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë, Koblenz
Znj. Sophie Steden, Eksperte në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë, Koblenz.
Workshop

Në Shkup u mbajt seminari dy ditor, më 18 dhe 19 nëntor, mes partnerëve nga Kosova, Sllovenia, Rumania, Austria dhe Franca dhe vendet e Ballkanit Perëndimor (Serbia,
Mali i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria). Ky seminar është pjesë e organizatës EUROFEDOP si një nga projektet dhe studimet që janë kryer gjatë

Krijimi i aftësive të rëndësishme për zhvillimin e tregut të punës.
~ Mbledhja e radhës të Këshillit të Investimeve mbi disponueshmërinë dhe cilësinë e fuqisë punëtore, bazuar edhe në gjetjet e anketimit të realizuar me qindra biznese në vend.
~ Janë ndërmarrë një sërë politikash në funksion të zhvillimit dhe

Komiteti i 8-të i Monitorimit të Programit IPARD II, si një mjet që monitoron efektivitetin dhe cilësinë e zbatimit të Programit IPARD. Strukturat zbatuese të Programit (Zyrtari Kombëtar Autorizues, Fondi Kombëtar, Agjencia IPARD) së bashku me Delegacionin e BE-së dhe Grupet e Interesit (Institucionet Publike dhe Private, Organizatat Jo-qeveritare), pjesëmarrës

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë së bashku me SDI (Social Development Investment) në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural,

organizuan Ceremoninë e Titullit Mjeshtër dhe Ndihmësmjeshtër për zejtarët që kanë qenë pjesë e projekteve të mbështetura

nga Ambasada Gjermane në Shqipëri, GIZ në Shqipëri, programi ProSeed dhe programi për

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.