Projekte

Sesion Dy Ditor Informues dhe Planifikimi i Projektit ‘Parneriteti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë dhe Shoqatave të saj me Dhomën e Zejeve Koblenz Gjermani

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi Sesionin dy ditor Informues dhe Planifikimin e Projektit ‘Parneriteti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë dhe Shoqatave të saj me Dhomën e Zejeve Koblenz, Gjermani, ( Shoqata SHPPAT, Shoqata e Bukes Brumrave dhe Pasticerise, Akademise Lagriffe dhe Oda e Prizrenit ). 
 
Ne diten e pare te ketij sesioni u krye nje rishikim i planifikimit te projektit duke percaktuar objektivat, rezultatet dhe dokumentimin. U diskutuan gjithashtu aktivitetet e mundshme ku te gjithe pjesemarresit rane dakort per planin e aktiviteteve 2023-2026.
Ne diten e dyte te sesionit informues u percaktuan aktivitetet ne menyre te detajuar ne vitin e pare te projektit duke cilesuar pergjegjesite, afatet kohore dhe burimet. Gjithashtu u prezantua struktura drejtuese e projektit dhe draftin per marreveshjet e zbatimit.
Dhoma Kombetare e Zejtarise do sjelle sherbime te reja, do mund te adresoje mungesen e punetoreve te kualifikuar, permiresoje imazhin e zejtarise dhe mjeshtrave te kualifikuar.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.